skip to Main Content

För att genomföra ett köp krävs att du är myndig och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans medgivande.

Leverans

Sverige:
Frakten kostar 79 kr och läggs till i kassan.
Postnord Brev: Leverans till brevlåda eller uthämtning på Postnord utlämningsställe.

Leveranstid är normalt 5-7 arbetsdagar. Vi försöker alltid skicka ut beställningarna så att du har ordern så fort som möjligt. Transporten är inte temperaturreglerad. Vi reserverar oss för tillfällig slutförsäljning och längre leveranstider. Under och omkring Black Friday och högtider såsom påsk, jul och nyår kan längre leveranstider förekomma pga höga förseningar i hanteringen och transport.

Kontrollera alltid produkterna noga direkt vid leverans. Eventuella fraktskador på emballage eller produkter måste anmälas direkt till fraktbolaget vid leverans eller uthämtning inom 5 dagar efter leveransdatum för att vara giltiga. Annars kan ingen ersättning för skador utgå. Om du fått fel vara eller om dina varor är skadade ber vi dig kontakta vår kundservice så snabbt som möjligt så vi kan hjälpa dig. Är emballaget skadat ska det alltid mottagas/hämtas ut, så att produkterna kan utvärderas, kontakta sedan oss så hjälper vi dig. Annars tillkommer returavgift på 100kr. Om du ej mottagit din leverans ska du kontakta vår kundservice. Det är kundens ansvar att adressen stämmer, vid korrigering av felaktig adress debiteras upp till 250kr. Vid outlöst eller olevererbart paket debiteras upp till 500kr. Kontakta oss på info@brandsta.net

Spara alltid original emballage för eventuella garantiåtgärder.

Betalningsmetoder

Både privatpersoner och företag kan handla hos oss. – Swish Betala med Swish-appen och Mobilt bank-id.

Ångerrätt, returrätt och reklamationer

Som kund har du 14 dagars full returrätt från och med mottagandet av varan. Varan skall vara oanvänd, i obruten oskadd förpackning så att produkten är i orginalskick. Returen blir först godkänd när varan blivit inspekterad av vår personal. Vi återbetalar ej eventuella påminnelseavgifter. Du står för fraktkostnaden av returvaran. Om vi har skickat fel vara står vi för fraktkostnaden. Följesedel eller faktura måste finnas med i paketet vid retur. Om vi inte kan se vem returen kommer ifrån kan vi ej godkänna returen. Outhämtat paket debiteras med upp till 300kr. Orginalemballage ska alltid sparas för returer och service.

Innan en retur måste du kontakta vår kundservice på info@brandsta.net och få returen godkänd. Tänk på att tydligt skriva ut avsändaren så vi kan se vem returen kommer ifrån.
En vara kan endast reklameras vid fabrikationsfel. Vid reklamation av en vara kontaktar du vår kundtjänst för vidare instruktioner.

Returadress:

Brandsta City Släckers HB
Trelleborgsgatan 11
252 52 Helsingborg
Sverige

Kontakta alltid vår kundtjänst info@brandsta.net om du har problem, frågor eller kommentarer. Vi svarar så snabbt vi kan och kommer alltid göra vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd med våra produkter. Reservationer Vi reserverar oss mot felskrivningar, fel i produktbeskrivningar och prisjusteringar.

Alla uppgifter och texter på hemsidan lämnas med reservation för felskrivningar, ändringar, kampanjer och prisjusteringar. Produkters och förpackningars utseende i produktbilder kan variera.